E-mail: admin@tro.dk
Dato for offentliggørelse
09 Mar 2021 13:01

Event 201 er en simulation af en corona pandemi, som blev afholdt d. 18. Oktober 2019 i New York… Det var som at træde ind i den Covid-19 pandemi, vi har i dag - men så var det ellers guidelines om, hvordan pandemien skulle håndteres politisk, erhvervsmæssigt og hospitalsmæssigt. Arrangementet blev afholdt af

INGEN af de tre, er sundhedsfaglige personer eller organisationer - så man kan virkelig undre sig over, hvorfor de vælger at afholder sådan et event lige før Covid-19 blev kendt.

Du kan læse om eventet på deres egen hjemmeside her.

Det er måske værd at bide mærke i, at vores “Ældre- og Sundhedsminister", Magnus Heunicke også valgte at deltage til et møde med “Bill & Melinda Fundation" lige op til dette event…. og netop “Bill & Melinda Fundation" var nogle af arrangørerne for denne corona-simulation. Hvorfor mon….? Måske du kan komme med et svar, så det ikke ender i konspirationsteorier - men man må da sige, at det er et ret pudsigt sammentræf, at Covid-19 udbryder lige efter dette event.

Underligt nok udtaler Bill Gates i et interview til BBC d. 12. april 2020, at det her med Covid-19 er helt nyt. De har aldrig simuleret eller øvet sig på en sådan corona pandemi før : https://www.bbc.com/news/av/world-52233966. Det må jo siges at være en virkelighedsflugt, der virkelig vil noget.
- og faktisk omtaler han også sig selv som “sundhedsekspert" i interviewer, til trods for, at han er programmør og sælger. Intet andet.

Jeg kunne skrive en masse om Event 201, men det er måske vigtigere bare at se, hvad der egentlig skete, og hvordan man simulerede alt det, vi kan se i vores samfund i dag.

Men se selv på kildematerialet, og vurder selv…

Event 201 Pandemic Exercise: Segment 1, Intro and Medical Countermeasures (MCM) Discussion
www.bitchute.com/video/Se6QAhOrxO2h/

Event 201 Pandemic Exercise: Segment 2, Trade and Travel Discussion
www.bitchute.com/video/qWHwrfvWB04h/

Event 201 Pandemic Exercise: Segment 3, Finance Discussion
www.bitchute.com/video/dGlxabAFp7K9/

Event 201 Pandemic Exercise: Segment 4, Communications Discussion and Epilogue Video
www.bitchute.com/video/CtbHCQvOs84c/

Event 201 Pandemic Exercise: Segment 5, Hotwash and Conclusion
www.bitchute.com/video/GlirSQbIoNE8/

Event 201 Pandemic Exercise: Highlights Reel
www.bitchute.com/video/sIQjpEJdnkgX/